Ruta: L'art de visitar un jardí: el roserar del Parc de Cervantes

dimarts, 9 maig, 2017 - 18:00 a dimecres, 10 maig, 2017 - 19:59
Parc de Cervantes
Geolocation

La Fàbrica del Sol et porta a descobrir el roserar del Parc de Cervantes.

El Roserar de Cervantes conté pels volts de 10.000 rosers d’unes 2.000 espècies i varietats diferents, que, en el millor moment de la floració, entre els mesos de maig i juliol, poden arribar a tenir pel cap baix prop de 150.000 roses obertes alhora. Abans del Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona farem una visita al roserar més emblemàtic de la ciutat per conèixer com es gestiona aquest espai, com es cuiden els rosers i com funciona el concurs que s’hi celebra cada any.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Aquesta activitat es duu a terme en el marc del Festival Vilamon, el Festival del Turisme Responsable de Barcelona.

El cap de setmana del 13 i 14 de maig, se celebra el 17è Concurs Internacional de Roses Noves al Parc de Cervantes. Podeu consultar aquí tota la programació de visites guiades.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Barcelona ha donat el tret de sortida del Pla Natura 2021-2030, una estratègia a 10 anys vista amb un programa d’acció a més curt termini sota el qual s’executaran una quarantena d'actuacions en els propers tres anys. S'inicia el procés de participació ciutadana que ofereix la possibilitat d’informar-se i debatre sobre les actuacions de millora previstes.

Article

Aquest mapa en línia que recull la flora i la fauna urbanes és una eina oberta a tothom per conèixer la biodiversitat de la ciutat, gaudir-ne i protegir-la. S’ha actualitzat i recull prop de 1.500 espècies d’arbres i plantes i 532 d’animals.

Notícia

L'Atles de la biodiversitat de Barcelona ha ampliat el catàleg de fauna, que se suma al de la flora, amb unes 1.500 espècies d'arbres i plantes

Butlletí