Presentada la proposta de millora de la mobilitat al centre de San Just

Font: Ajuntament de Sant Just Desvern

08/05/2017 - 12:05

L'última setmana d'abril es va  presentar al veïnat i comerciants dels carrers Bonavista i Raval i dels passatges Montseny i Serralt una proposta per a la millora de la mobilitat a la zona centre de Sant Just Desvern.

A l'acte, al que hi van assistir una quarantena de persones, els regidors de Via Pública, Joan Basagañas, de Mobilitat, Jordi Porta, i de Comerç, Ferran Tost, acompanyats de tècnics municipals, van exposar els canvis que es plantegen per aquesta zona del Barri Centre.

En primer lloc, es planteja renovar el ferm del tram central d’aquests carrers, ferm que es trobava en mal estat i que suposarà la substitució de les actuals llambordes per asfalt imprès; seguint l’exemple de les actuacions dutes a terme en altres indrets del Barri Centre com la Pl. Campreciós.

En segon lloc, també es va explicar la idea de col·locar càmeres en els accessos dels carrers Raval i Bonavista. Aquestes càmeres, lectores de matrícules, permeten garantir l'accés a carrers, només, als vehicles autoritzats. Aquest sistema també millora la seguretat ciutadana ja que aquells vehicles que han estat robats o tenen antecedents poden ser detectats i posats en coneixement de la Policia Local i Mossos d’Esquadra.

A la reunió que va tenir lloc dilluns al vespre, es va acordar amb els veïns i veïnes que els vehicles que disposen de garatge en aquests 4 carrers podran accedir-hi lliurement. També ho podran fer les persones residents, tot i no disposar de gual, per fer càrrega i descàrrega durant 30 minuts. A la reunió es va informar també que el comerç d'aquests trams de carrers restringits a la circulació de vehicles continuarà disposan, a la zona perimetral, d'espais reservats per a càrrega i descàrrega, entre les 8 i les 11 h del matí.

Les obres per implantar aquestes actuacions, que han de permetre millorar la mobilitat en aquesta zona centre del municipi, s'intentaran dur a terme aquest estiu. Els regidors es van comprometre, també, a crear places d’aparcament al Parc Freixes un cop aquest s’urbanitzi i a tenir una nova trobada amb el veïnat i comerciants, d’aquí a un any, per poder valorar-ne el funcionament.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
17/09/2021 - 00:00
Barcelona
Notícia

La Via Verda del Vallès abasta un total de 17 km, que van des del peu de La Mola fins a les portes del parc de Collserola, en un espai del qual també forma part l'Anella Verda. Aplega al seu pas els terrenys agroforestals que hi ha entre els sistemes urbans del riu Ripoll-Besos i de la Riera de Rubí- Llobregat; les planes que hi ha entre Sabadell i Terrassa; la Serra de Galliners, entre Rubí i Sant Quirze del Vallès; i també les que hi ha entre Cerdanyola i Sant Cugat.

Notícia

Cornellà posa en marxa una fotolinera, dins de les actuacions per al foment d’una mobilitat sostenible en el marc Cornellà Natura, el projecte estratègic de ciutat per fer de Cornellà una ciutat més verda.

Butlletí