Conferència: "Molt més que menjar: experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenible"

dijous, 22 març, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

Conferència dins del cicle Créixer sense consumir: experiències d’economia circular

Alimentar-se és una necessitat bàsica, és cultura i coneixement, és una forma de fer i entendre el món. D’on vénen els aliments, com es processen, la nostra dieta, els tipus d’envasos, etc., afecten l’economia, la salut i el medi ambient.

La recerca, la innovació i una nova sensibilitat de productors, indústria, cuiners i consumidors redueixen l’impacte i permeten alimentar-nos de manera més sostenible.

A càrrec de:

- Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia.

- Isma Prados, cuiner i professor del Campus de l’Alimentació.

- Ariadna Benet, consultora en economia circular.

- Lluís Fatjó-Vilas, director de la Fundació del Banc dels Aliments

 

 

Organitzador: 
Palau Macaya
Contacte: 

Per assistir-hi us podeu inscriure al portal del Palau Macaya.

934 57 95 31


 

Etiquetes: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Article

L’IRTA posa en marxa el primer projecte pilot d’energia agrovoltaica en fruiters de Catalunya.

Notícia

El Centre d'Educació Especial Esperança de Lleida impulsa l’hort escolar per promoure la sostenibilitat.

Acte
06/02/2025 - 00:00
Barcelona

Butlletí