El Servei d'Educació de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) i el Servei de Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú us ofereix aquesta proposta.
ATENCIÓ: TINDRÀ LLOC EN FORMAT TELEMÀTIC (cal inscripció prèvia. Veure apartat "Observacions")
El nostre sistema alimentari és un dels principals emissors de gasos d'efecte hivernacle. El canvi de model i la reducció en el malbaratament alimentari són mesures de gran impacte per reduir aquest efecte.
Parlarem de l'empremta mediambiental de la nostra alimentació, de com arribar a una dieta sostenible i de com reduir el malbaratament alimentari.
Contingut: Conèixer com ha de ser una dieta sostenible, adquirir eines que promoguin el consum responsable. saber com reduir el malbaratament alimentari.
Contacte : Telèfon 938140440
e-mail info@imet.cat
Web www.imet.cat/
e-mai lclorente@imet.cat inscripció xerrada
Observacions
Les persones interessades hauran de fer inscripció prèvia -gratuïta- al següent formulari o a l'adreça de correu electrònic clorente@imet.cat. Les persones inscrites rebran al seu correu electrònic l'enllaç per connectar-se.
Més informació
A càrrec de Mercè Jacas Miret, metgessa, especialista en Medicina Preventiva - Salut Pública i nutricionista de la regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Podeu veure la informació a la nostra web a través d'aquest enllaç.