El projecte Climatubers de Granollers estrena la segona fase del projecte amb tres jornades obertes

Font: Ajuntament de Granollers

05/10/2022 - 12:26

 

Espais verds i ecosistemes, economia circular i hàbits conscients són algunes de les temàtiques escollides per a les sessions destinades a tota la ciutadania que es faran entre el 3 de novembre i l'1 de desembre

Aquesta iniciativa promou l'acció climàtica fent servir les eines digitals. La primera fase del projecte va finalitzar el 2 de juny de 2022 amb la 1a Mostra d’Audiovisuals i Acció Climàtica al Cinema Edison. En aquesta sessió es van poder visualitzar els curtmetratges que es van elaborar com a resultat dels tallers de vídeo participatiu. Al llarg d'aquestes 5 edicions, hi han participat més d'una trentena de persones.

"Climatubers" comença ara la segona fase que pren com a base les temàtiques que han sorgit dels processos participatius. Els àmbits temàtics que es treballaran són: espais verds i ecosistemes; economia circular, prevenció i gestió de residus, consum i hàbits conscients; i mobilitat i qualitat de l’aire.

Així doncs, durant el mes de novembre, s'organitzen 3 jornades obertes a tota la ciutadania per tal de construir propostes concretes sobre aquests tres àmbits a Granollers. Una quarta i darrera jornada, d'1 de desembre, té l'objectiu d'acabar de definir totes les propostes i, enviar-les al govern municipal.

Les jornades són per a tota la ciutadania i la inscripció és gratuïta.


Programa de les jornades:

03/11/2022. Espais verds i ecosistemes - De 18.30 a 20.30 h a Can Jonch.

17/11/2022. Economia circular, gestió de residus, consum i hàbits conscients - De 18.30 a 20.30 h a Can Jonch.

24/11/2022. Qualitat de l'aire i mobilitat - De 18.30 a 20.30 h a Can Jonch.

1/12/2022. Sessió plenària. Elaboració de propostes finals - De 18.30 a 20.30 h a la Sala d'Actes de la Biblioteca de Roca Umbert.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat el muntatge d’una instal·lació de generació d’energia solar fotovoltaica amb connexió a la xarxa interna per autoconsum del Centre Comarcal de Tractament de Residus del Vallès Oriental (CCTRVO).

Article

L'Escola de Natura del Corredor (ENC) arriba aquest curs als 40 anys de trajectòria, consolidant-se com un equipament pioner en educació ambiental i sostenibilitat al Maresme i el Vallès Oriental. Fundada el 1984, l'ENC ha estat un actor clau en la sensibilització i formació de prop de 270.000 infants i adolescents, així com 26.000 docents, fomentant valors de respecte i compromís amb el medi ambient.

Notícia

La Generalitat i la Fundació RIVUS es reuneixen amb ajuntaments i entitats per engegar el Projecte per a la restauració i conservació d’hàbitats i espècies a l’espai de Xarxa Natura 2000 Riu Congost

Butlletí