El gran perill de no reciclar: visitem l’abocador del Bages

Reportatge
09/09/2024 - 17:35

L’equip de ‘Sostenible.cat’ es desplaça fins a Manresa per visitar l’abocador del Bages i veure quina és la situació actual i què podem fer per complir els objectius europeus. L’any 2035, Catalunya només podrà llançar el 10% dels residus als abocadors. Com es compliran aquests objectius tan estrictes?


 

L’equip de ‘Sostenible.cat’ es desplaça fins a Manresa per visitar l’abocador del Bages i veure quina és la situació actual i què podem fer per complir els objectius europeus. L’any 2035, Catalunya només podrà llançar el 10% dels residus als abocadors. Xavier Bosch, gerent del Consorci del Bages per a la gestió de residus, Ignasi Puig, consultor i ambientòleg, i Isaac Peraire, director de l’Agència de Residus de Catalunya, fan una anàlisi de com es podran complir aquestes demandes.

 

Gravació i muntatge: Pere Elías


 

Categories: 
Municipis: 

Relacionats

Article


Nova campanya de sensibilització del Consorci del Bages per mostrar els beneficis de posar cada residu al contenidor o cubell que toca.

Notícia

La recollida de residus amb contenidors intel·ligents s’iniciarà aquest juny als barris de la Balconada i Cal Gravat de Manresa.

Entrevista

Butlletí