Smart City Expo World Congress

dijous, 17 octubre, 2024 - 09:41

 

SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS ÉS L'ESDEVENIMENT MÉS GRAN I MÉS INFLUENT DEL MÓN SOBRE LA INNOVACIÓ URBANA.

Ajudem les ciutats i els territoris a convertir-se en millors llocs per viure-hi reunint-los i apropant-nos a les últimes solucions urbanes preparades per al mercat.

MÉS INFORMACIÓ A SMARTCITYEXPO.COM

 


 

Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

La proposta fa una crida perquè l’edició contribuís a repensar quin paper tenen les zones de fora del nucli històric de Barcelona i explorés com es podrien millorar les relacions entre els entorns construïts i els naturals de la regió metropolitana.

Article

El servei acaba d’incorporar 500 bicicletes elèctriques per donar resposta a l’increment de demanda i, al llarg de l’any vinent, ampliarà el total de la flota fins a les 8.000 bicicletes. Les bicicletes es van presentar a la Festa de la Bici, que va tenir lloc ahir al passeig de Lluís Companys amb més de 10.000 participants.

Notícia
Experiències del Gironès, Barcelona i la Diputació de Barcelona

Barcelona ha acollit la Conferència Internacional Anual de l’EPAH (Plataforma d'Assessorament sobre la Pobresa Energètica de la UE). Enguany, el tema és «Girant la Marea: Obrint el camí per alleugerar la pobresa energètica» i posa el focus en promoure una transició energètica justa a tota Europa.

Butlletí