La mobilitat elèctrica al Penedès i el Garraf

dimecres, 6 novembre, 2024 - 09:00 a 13:30
Sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (UPC) . Av. de Víctor Balaguer, 1 Vilanova i la Geltrú

Les dades ens fan veure que la irrupció del motor elèctric com a alternativa als motors de combustió ha quedat estancada. En un informe recent, el RACC revela que l'estat espanyol es troba a la cua d'Europa tant en penetració de cotxes elèctrics com en infraestructura de recàrrega. Tot fa pensar que encara queda molt trajecte per recórrer o potser s’ha de repensar el camí.

En aquesta jornada que ens proposa el servei de Bioeconomia circular de la Mancomunitat Penedès-Garraf es parlarà de les tendències del sector automobilístic -pel que fa al mercat, la tecnologia i les expectatives- i s'exposarà el mapa d'estacions de subministrament. A més, coneixerem les directrius que es promouen des dels estaments públics per afavorir la mobilitat elèctrica.   

Jornada adreçada a professionals, experts i persones interessades en la temàtica, dels àmbits públic i privat.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

 


 

Organitzador: 
Mancomunitat Penedès-Garraf
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

Vilanova i la Geltrú ha fet un pas més cap a la transició energètica sostenible amb la signatura del conveni de col·laboració amb la Cooperativa VNG Energia, l’associació que fa promoció de la mobilitat sostenible i l’eficiència energètica a Vilanova i la Geltrú.

Notícia

L'objectiu és ampliar l'autoconsum als edificis municipals

Article



Els primers avis ja han començat a pujar al tricicle adaptat del projecte ‘En bici sense edat’ que els porta a fer un passeig per Vilanova i la Geltrú.

Butlletí