Sant Antoni de Vilamajor aposta per una neteja més sostenible

Font: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

28/10/2024 - 10:00

Sant Antoni de Vilamajor aposta per una neteja més sostenible i la Brigada Municipal fa una prova de nou material amb bateries

Amb la finalitat de promoure una gestió més sostenible dels recursos, amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental i continuar millorant els serveis públics de manera responsable.

Aquesta setmana, la Brigada Municipal ha incorporat nou material de prova, gràcies al contracte de cessió de material de Kress, distribuït pel comerç de proximitat Jardimec:

  • Dues bufadores grans i una bufadora petita
  • Una desbrossadora
  • Dos carregadors de bateria amb sistema de càrrega ràpida i una vida útil de 3.000 cicles de càrrega, així com dos mòduls de càrrega amb bateria.

Aquesta nova tecnologia permetrà avançar cap a la transició energètica, substituint les eines de benzina per bateries, fet que contribuirà a reduir la contaminació atmosfèrica i acústica, amb l'objectiu de fer una neteja més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Durant el pròxim mes i mig, els operaris de la brigada tindran l'oportunitat de provar aquest material i avaluar la seva eficiència i funcionalitat. Aquesta prova serà clau per prendre decisions sobre la renovació definitiva de l'equipament, garantint que el municipi disposi de les eines adequades per mantenir l'espai públic net i saludable.

Aquesta acció és un pas més en l'estratègia de Sant Antoni de Vilamajor per promoure una gestió més sostenible dels recursos, amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental i continuar millorant els serveis públics de manera responsable.

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Escola de la Natura estrena la nova temporada d’activitats de la tardor, amb una nova edició de Parets amb Flors, amb un taller i el lliurament de plantes als assistents.

Notícia

Ajuntaments i entitats socials i ambientals del Vallès Oriental exploren aliances per impulsar l’Agenda 2030.

Notícia

Segons els resultats obtinguts en els estudis de viabilitat realitzats a Palau per a cadascun dels dos sistemes de recollida selectiva i un cop valorats tots els factors, la facilitat d’ús i la millora dels percentatges de reciclatge, el sistema de recollida amb contenidors tancats ha resultat ser òptim i l’escollit per implementar a Palau.

Butlletí