Badia del Vallès posa en marxa un taller de manipulació de residus a la deixalleria municipal

L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida dels objectes
Font: Aj. Badia del Vallès
25/01/2010 - 00:00

A partir de l'1 de febrer es posa en marxa el Taller de Manipulació de Residus a la deixalleria municipal de Badia del Vallès, oferint dos serveis. D'una banda, el taller de reparacions, on es posarà a l'abast de tots els veïns les eines necessàries per tal de manipular els residus, i de l'altre, el tauló d'intercanvis, on es podrà anunciar el que es dona, el que es busca i el que es canvia.

Segons informa el consistori, l'ajuntament, amb l'objectiu de potenciar l'ús de la deixalleria municipal apropant-la als ciutadans, va demanar ajut a l'Agència de Residus de Catalunya per tal de construir-hi un taller de manipulació de residus per a la seva reparació i reutilització, per part dels ciutadans interessats. L'objectiu és facilitar un lloc adient per poder allargar la vida de molts objectes dels quals ens desfem i que encara poden ser útils, i reconduir l'hàbit d'usar i llençar.

Relacionats

Notícia

Unes 300 persones van assistir el passat 22 de juliol la presentació del Mapa de l'Amiant a la ciutadania, que va tenir lloc el 15 de juliol a la tarda a les pistes del Complex Esportiu de Badia. En l'acte van intervenir l'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor; la representant de la Comissió de l'Amiant, Amalia Frutos; el president de l'Associació de Veïns, Juan José Díaz, i el responsable de l'estudi, Lluís Mallart, que també van respondre les preguntes de la ciutadania.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha creat un nou portal web interactiu amb informació i recursos sobre el medi ambient de la ciutat. Està format per les àrees temàtiques de la biodiversitat i els espais verds, l’energia, la gestió de residus, l’aigua, la promoció ambiental i la mobilitat i la qualitat de l’aire.

Notícia

L’àmbit de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha impulsat un pla d’implantació de LEDS que dedica especial atenció als barris. La instal·lació de la nova tecnologia permetrà estalviar a la ciutat 670 MWh a l’any.

Butlletí