Barcelona Energia permet ajornar el pagament de les factures als seus usuaris

Font: Ajuntament de Barcelona

01/04/2020 - 16:26

L'operador elèctric metropolità facilita el pagament dels rebuts durant un període de 3 mesos per pal·liar els efectes provocats per la situació d'excepcionalitat actual. El procés d'ajornament es podrà sol·licitar per correu electrònic abans del 14 d'abril.

Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica pública metropolitana, davant de la situació d'excepcionalitat actual de la COVID-19, permetrà ajornar el pagament de les factures del segon trimestre de 2020 a tots els usuaris que ho sol·licitin.

Un cop finalitzat aquest període, l'import diferit es carregarà en sis quotes iguals de juliol a desembre de 2020, sense interessos, amb un càrrec independent a la factura de cada mes. 

L'ajornament esmentat es podrà sol·licitar mitjançant un correu electrònic a consulta@barcelonaenergia.cat abans del 14 d'abril de 2020, i caldrà facilitar-hi les dades corresponents al contracte signat.

En paral·lel a aquesta mesura, Barcelona Energia, operador públic participat per l'AMB i l'Ajuntament de Barcelona, manté el compromís ferm amb la lluita contra la pobresa energètica i la garantia de subministrament. En aquest sentit, davant de situacions de vulnerabilitat, Barcelona Energia analitza individualment cada cas, amb una estreta col·laboració amb els departaments de Serveis Socials de cada ajuntament de l'àrea metropolitana de Barcelona, en rigorós compliment de la llei 24/2015.

En aquests moments, l'operador elèctric metropolità comercialitza energia 100 % d'origen renovable per a més de 1.600 persones i 4.500 punts de subministrament públics.

 

Sobre Barcelona Energia

La comercialitzadora pública d'energia de l'àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l'1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 1.600 usuaris de tota l'àrea metropolitana de Barcelona. L'operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l'autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Opinió

La pandèmia ha amplificat altres crisis globals com l’ambiental, la de valors o la psicosocial, que tenen la seva arrel en els efectes del neoliberalisme.

Notícia

L’esdeveniment internacional s’organitza a Catalunya, on les polítiques d’economia verda i circular han suposat el 13% del pressupost anual dels últims 4 anys. Es preveu que hi participin prop de 300 representants del món empresarial i institucional, que podran conèixer de primera mà experiències d’èxit en economia circular de Catalunya.

Notícia

El doctor en física teòrica i investigador del CSIC Antonio Turiel explica a TV3 la situació de la xarxa elèctrica europea i per què aquesta possibilitat s'hauria pogut evitar.

Butlletí