Campanya informativa per al reciclatge de l’oli domèstic a Constantí

11/06/2021 - 08:00

Dintre de la Setmana del Medi ambient, aquesta setmana s’ha iniciat una campanya informativa a Constantí relacionada amb el reciclatge d’oli domèstic i la recollida selectiva d’olis vegetals usats. Durant aquests dies s’han distribuït díptics i cartells informatius relacionats amb aquesta temàtica.

Aquest dimarts s’ha fet a la Biblioteca Municipal un Taller de reciclatge d’oli domèstic que tenia com a objectius principals prendre consciència sobre la necessitat de reduir, reutilitzar, separar i reciclar els residus; conèixer la importància de fer una bona recollida selectiva dels olis vegetals usats i experimentar la transformació de l’oli domèstic de cuina en sabó. Durant el taller els assistents van poder comprovar tots els passos i el procediment per poder fer sabó a casa a partir de l’oli domèstic usat.

Aquest Taller també s’ha realitzat aquest dijous a les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà. D’altra banda, durant aquest dijous, al llarg del matí, s’ha instal·lat una carpa informativa sobre el reciclatge d’oli al Mercat Municipal, una acció que es repetirà aquest dissabte al carrer Barcelona.

Finalment, s’informa a la població dels punts de recollida selectiva de l’oli domèstic que es troben al carrer Perafort, carrer Jaume I (Poliesportiu), carrer Gaudí, Raval de Sant Cristòfol, carrer Reus i carrer Barcelona. També es pot dipositar a la deixalleria municipal (Partida de les Forques). ُ


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de la ciutadania l’Epp!, una aplicació web i mòbil creada per agilitzar la notificació d’incidències a la via pública i la sol·licitud de recollida personalitzada de voluminosos.

Notícia

L’empresa d’inserció Solidança Treball EI, SL, adjudicatària del nou servei municipal de recollida de voluminosos a domicili, incorporarà aquest mes de juny a cinc xofers, sis peons de recollida i un encarregat per prestar aquest servei emmarcat dins el Contracte dels serveis de recollida de residus, neteja viària i de platges de Mataró.

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Butlletí