Comença la substitució dels antics contenidors a El Mansou

Font: Ajuntament de El Masnou
16/03/2016 - 08:44

En el marc del nou contracte de neteja viària i de recollida de residus l'Ajuntament del Masnou està procedint a la col·locació dels nous contenidors i a la retirada progressiva dels contenidors tipus iglú que hi ha ara mateix per a la recollida selectiva de paper i cartró, envasos i vidre.

En primer lloc, es col·locaran els contenidors de 1.100 litres de paper i cartró i envasos, i els de 360 litres de vidre en els punts on actualment hi ha contenidors de fracció resta i orgànica. Un cop instal·lats aquests, es procedirà a la retirada dels contenidors tipus iglú i la col·locació dels nous en aquest punts on actualment hi ha els de reciclatge. 

Amb aquestes intervencions, es passarà dels 55 punts de recollida selectiva que hi ha actualment a uns 160, amb la qual cosa es vol facilitar el reciclatge en apropar els punts de reciclatge als veïns i veïnes.


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El nou servei de l'Ajuntament de Mataró s’engega el proper diumenge 30 d’octubre a totes les urbanitzacions ubicades fora del nucli urbà. Els veïns i veïnes hauran de deixar els diferents residus correctament separats a la porta del seu habitatge segons el calendari i horaris establerts.

Notícia

 L'objectiu és aconseguir reduir la quantitat de rebuig generada, reforçar el recordatori de la separació de residus i millorar la visibilitat de la recollida selectiva de cara a la ciutadania.

Article

La participació real de la ciutadania en el nou model de recollida se situa actualment en el 60 % respecte el total d’habitatges i petits negocis de la zona.

Butlletí