Els materials de construcció i les tecnologies smart, nous diàlegs 'Rehabilitem La Fàbrica del Sol'

Font: Fàbrica del Sol (Ajuntament de Barcelona)
07/10/2014 - 00:00

Aquesta tardor, l'Ajuntament de Barcelona reprén el cicle de diàlegs del nou procés de rehabilitació de l'edifici de LFdS amb la intenció d'afrontar els nous desafiaments del segle XXI: l'autosuficiència energètica i les emissions zero.

Els diàlegs que van tenir lloc abans de l'estiu van permetre plantejar diversos reptes i debatre les solucions tècniques i constructives que han de guiar el nou projecte de rehabilitació de l'equipament ambiental relacionades amb les energies renovables, els sistemes de ventilació naturals, la incorporació d'elements verds en l'edifici i l'òptima gestió del cicle de l'aigua. Les principals aportacions van concloure que el nou edifici de LFdS ha de disminuir la demanda energètica actual, incrementar la producció d'energia renovable, recuperar la funció de ventilació natural del pati central, millorar el confort i la qualitat de l'aire interior, incrementar els elements verds de l'edifici, fomentar la biodiversitat urbana i tendir a l'autosuficència hídrica.

Les sessions previstes per al mesos vinents d'octubre i novembre incorporaran nous àmbits en el debat de la rehabilitació sostenible relacionats amb els materials de construcció i amb les actituds i els comportaments "smart". Amb el mateix format de les darreres sessions, es comptarà amb la participació d'experts de diversos àmbits que reflexionaran sobre la convivència i complementació dels materials naturals i els materials tecnològics i sobre quina implementació han de tenir les noves tecnologies en LFdS i contribuir a ciutadania "smart".

Encara ets a temps de formar part d'aquest projecte: "Vine, Participa i Reflexiona per construir un futur més sostenible". Gràcies!

Per a més informació contactar amb LFdS: lafabricadelsol@bcn.cat. Tel. 93 256 44 30.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Fàbrica del Sol11.04 KB

Relacionats

Butlletí