Escape in the park, per una Devesa de Girona com a espai cultural i mediambiental

Font: Ajuntament de Girona
09/05/2016 - 15:12

El proper dia 6 d’agost tindrà lloc l’experiència musical i visual Escape in the park, un esdeveniment organitzat per Contrast, B4Booking i Electrona, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, vol promoure i potenciar el parc com a espai cultural i ambiental.

El plat fort de l’esdeveniment serà el concert de l’artista, DJ, i ambaixador de la música electrònica Rihchie Hawtin a l’escenari principal que s’instal·larà al parc, el proper dissabte 6 d’agost.

L’esdeveniment Escape in the park oferirà sota els conceptes Escape, Expose, Explore, un escenari principal -on tindran lloc les actuacions de Richie Hawtin, Paco Osuna, Gaiser Live, Hito i Fabio Florido-, així com un conjunt d’instal·lacions biodegradables exposades al voltant del perímetre del parc creades per artistes locals i una selecció de producte regional.

El tinent d’alcalde de Cultura, Carles Ribas, ha explicat que aquest projecte “representa una experiència cultural única en un entorn privilegiat”. “L’aposta multidiscplinar i sostenible d’Escape in the park, encaixa amb allò que la Devesa ens ha d’oferir”, ha afegit Ribas. 

Més informació


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Gràcies a la programació automatitzada, es podran controlar aspectes com la intensitat o la tipologia de llum de diversos fanals del carrer Figuerola. Es tracta d’una iniciativa liderada per la UMAT, en el marc del projecte Girona Ciutat Intel·ligent.

Notícia

La Diputació de Girona ha fet públic que, de cara al pressupost del 2022, el dissenyarà per alinear-lo plenament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Notícia

La iniciativa, impulsada per Ecovidrio i Disneyland París, vol inspirar els infants i fomentar un hàbit que contribueix a la lluita contra el canvi climàtic. En el marc de la proposta, s’han instal·lat contenidors tematitzats amb alguns dels personatges més icònics de Disney en quatre punts de la ciutat

Butlletí