Escoles, mercats i restaurants de la ciutat participen en la Setmana de la Gastronomia Biològica

05/05/2005 - 00:00
Fins al proper 8 de maig, Barcelona acull la Setmana de la Gastronomia Biològica, una iniciativa en què escoles, mercats i restaurants de la ciutat participen en la promoció del consum de productes locals, la cuina popular i els productes biològics. La Segona Setmana de la Gastronomia Biològica a Barcelona té lloc en el marc de la fira de les alternatives i el consum responsable Biocultura. El president de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona i segon tinent d'alcalde de la ciutat, Jordi Portabella, ha presentat al mercat de la Boqueria aquesta iniciativa, en què col·labora l'Ajuntament. Portabella ha destacat, entre les nombroses activitats que es duran a terme a la ciutat amb motiu de la Setmana de la Gastronomia, les degustacions que s'oferiran a diferents mercats de la ciutat. Aquesta Setmana forma part de l'any de la Gastronomia que té lloc a Barcelona. D'altra banda, la directora de Biocultura i secretària general de Vida Sana, Àngels Parra, ha destacat les experiències que es duran a terme als menjadors escolars de les escoles Pau Vila i Arc Iris i en algunes escoles bressol de Barcelona, on aquesta setmana s'oferirà als nens plàtans bio i l'aposta per l'slow food o menjar tranquil. L'slow food agrupa gairebé 100.000 persones de tot el món interessades en l'ecogastronomia i l'educació alimentaria que donen suport a projectes concrets per salvaguardar la diversitat vegetal i animal i també les tècniques de producció i elaboració tradicionals. Font: Web dels Mercats de Barcelona.

Relacionats

Butlletí