La Fiscalia de Barcelona denuncia la incineradora de Sant Adrià per un presumpte delicte ecològic

Font: Betevé

04/04/2022 - 09:18

El ministeri públic acusa el regidor de l'Ajuntament de Barcelona i president de TERSA, Eloi Badia, i el cap d'explotació de la companyia

La Fiscalia de Barcelona ha denunciat la incineradora de residus de Sant Adrià de Besòs, que gestiona l’empresa pública TERSA, per un presumpte delicte ecològic. En concret, un suposat delicte contra els recursos naturals i el medi ambient. La denúncia es dirigeix específicament al president de TERSA i regidor de l’Ajuntament, Eloi Badia, i al cap d’explotació de la companyia, així com també tots els qui, al llarg de la investigació, se’n considerin possibles responsables.

El ministeri públic creu que la planta va emetre gasos contaminants que podrien suposar “un risc greu” per a la salut de les persones i per al medi ambient. En l’escrit, apunta directament als màxims responsables de TERSA i afirma que tant Badia com el cap d’explotació “haurien estat realitzant i tolerant conscientment una sèrie de pràctiques contràries a la normativa ambiental aplicable”.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'alcaldessa de Sant Adrià del Besós, Filo Cañete ho explica en el següent video.

Notícia

A partir del 19 d'abril l’Ajuntament de Sant Adrià del Besós, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha posat en funcionament aquest servei per a tota la ciutadania.

Article

La nova estratègia per a la distribució urbana de mercaderies 2030 (EDUM 2030) s’orienta a potenciar el comerç i reduir l’impacte en el medi ambient, l’ocupació de l’espai públic i la sinistralitat. Es treballa per adaptar-la a la transformació urbanística de la ciutat i al canvi d’hàbits de consum de la ciutadania.

Butlletí