'La Xarxa estalvia aigua' per TV3

La campanya 'La Xarxa estalvia aigua' de la Diputació de Barcelona es presenta al programa 'Divendres' de TV3
Font: Diputació de Barcelona
24/05/2012 - 00:00

Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es vol donar el màxim de visibilitat a la campanya 'La xarxa estalvia aigua', la qual està possibilitant a molts municipis desenvolupar activitats relacionades amb l'estalvi d'aigua (exposicions i tallers, principalment). En aquest sentit, 'La xarxa estalvia aigua' s'ha presentat al programa 'Divendres' de TV3. El tècnic de medi ambient de la Diputació de Barcelona, Enric Coll, ha respost durant tot el programa als dubtes que se li han plantejat, tots ells relacionats amb l'estalvi d'aigua (i de diners).

En el programa de "El Medi Ambient de TV3" es cobrirà l'exposició i la xerrada a Santa Maria de Palautordera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més informació sobre la campanya a l'especial:
'La Xarxa estalvia aigua', campanya per fomentar el consum hídric responsable a més de 50 municipis

També la trobaràs a les xarxes socials:
https://www.facebook.com/Estalviaigua
http://www.diba.cat/web/xarxasost/estalviaigua
http://twitter.com/#!/search/estalviaigua

 

 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Un punt de trobada per compartir i posar en valor la feina que fan els municipis en l’àmbit de l’Agenda Urbana. Aquest ha estat l’objectiu del I Fòrum de les Agendes Urbanes Locals, que s’ha celebrat aquest 18 de juny al Paranimf de la Diputació de Barcelona. Promoure-les és un dels projectes prioritaris de la corporació i, per això, està donant assistència a la redacció de diferents plans d'acció local entre els municipis de la demarcació.

Notícia
Les proves realitzades per l’Ajuntament els darrers dies permeten suspendre temporalment les restriccions en el subministrament d’aigua

L’Ajuntament de Vacarisses ha suspès les restriccions en el subministrament d’aigua. Segons ha afirmat el consistori, la mesura s’ha pres després de les proves realitzades per l’Ajuntament en els darrers dies. Fonts municipals han afegit que aquesta situació es podrà mantenir si continuen funcionant les mesures preses fins ara, “així com un consum moderat d’aigua”.

Notícia

Els alcaldes de Torelló, Balenyà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Vicenç de Torelló, El Brull i Sobremunt han signat el conveni amb Onaigua, l'empresa pública creada pel Consell Comarcal d’Osona per tal d’oferir els serveis d’abastament d’aigua en baixa, clavegueram i drenatge urbà als municipis de la comarca.

 

 

Butlletí