Tres escoles bressol municipals instal·laran sistemes de domòtica per reduir el consum energètic, a Sabadell

18/05/2022 - 09:20

El projecte forma part de l’estratègia EDUSI i cofinançat al 50% per la Comissió Europea. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne la replicabilitat en altres edificis de propietat municipal. 

El projecte s’inclou dintre de l’estratègia EDUSI i, per tant, és cofinançat al 50% per la Comissió Europea, amb un pressupost de licitació de 159.919,69 euros.

L’actuació consisteix a instal·lar els elements sensors i aparells intel·ligents per controlar de forma automàtica i eficient les instal·lacions en funció tant de les necessitats dels diferents espais dels edificis com de les condicions ambientals. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne la replicabilitat en altres edificis de propietat municipal. 

Principalment, s’actuarà sobre les instal·lacions de ventilació, calefacció, enllumenat i elements de protecció de la radiació solar.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Els parcs fotovoltaics de les dues plantes produiran, anualment, prop de 1.400 MWh/any per a l’autoconsum, l’equivalent a les necessitats anuals d’energia de 400 habitatges, evitant l’emissió de 649 tones de CO2

Notícia

El pacte implicarà el compromís de la ciutat per reduir les emissions de CO2 per mitjà de l’aplicació d’un Pla d’Acció.

Butlletí