Vilafranca del Penedès és el guanyador final d'El Contenidor d'Or

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril

Font: Ecovidrio

19/05/2018 - 08:40

Vilafranca del Penedès ha sigut el municipi guanyador de tot el concurs.

Al llarg dels últims sis mesos, ha augmentat la seva taxa de recollida de vidre un 24,73 % respectes els mateixos sis mesos de l’any anterior.

Com a premi per la constància dels ciutadans de Vilafranca del Penedès, veuran realitzat un projecte pel municipi i podran participar a la festa final de celebració amb tallers i activitats per a tothom.

La segona població amb un major increment ha sigut Rubí, amb un 11,36 %, i la tercera ha sigut Granollers, amb un 11,19 %.

El concurs va començar el dia 1 de novembre i i ha acabat el 30 d’abril. Cada mes s'han mesuirat els residus de vidre que s'han reciclat als municipis participants i es comparen amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. Això ha servit per proclamar mensualment un guanyador, on s’ha instal·lart El Contenidor d’Or. 

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril, darrer de competeició i ha augmentat la taxa de recollida un 117,35 % respecte el mateix mes de l'any passat. Per això durant el mes d'abril es va poder veure el contenidor d'or a la pl. de les Hortes


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El percentatge de recollida selectiva al municipi ronda el 40% i l’objectiu és iniciar una escalada necessària i imprescindible en aquests resultats per assolir, l’any 2035, el compromís europeu del 65%.

Acte
27/05/2022 - 00:00
Parc Firal de Granollers. C/Londres, 1
Notícia

La Garriga es converteix en el municipi més gran de Catalunya que implanta el porta a porta a tota la població.

Butlletí