Conferència: 'Com garantim l'accés equitatiu als espais verds'

dijous, 13 desembre, 2018 - 08:30 a 15:00
Palau Macaya Passeig de Sant Joan, 108, 08037, Barcelona

El simposi forma part del cicle "Salut i Natura" i és un acte paral·lel del 11th International Forum on Urbanism (IFOU) Congress 2018: Reframing urban resilience implementation: Aligning sustanability and resilience.

Les preguntes que les ciutats afronten amb la promoció de ciutats més ecològiques sovint estan relacionades amb la dimensió social dels espais urbans verds i blaus: qui té en realitat accés a aquests espais? Quins són els principals beneficis per a les persones i les comunitats, com ara una millor salut? Qui són els veritables beneficiaris d'aquests espais urbans verds i blaus? I què han de tenir en compte les ciutats a l’hora de planejar, crear i mantenir aquests espais com a conseqüència?

Durant la jornada hi haurà sevei de traducció simultània anglès - català.

Si esteu interessats en participar-hi us heu d'inscriure a través de la web del Palau Macaya

PROGRAMA (consultar en PDF)

El simposi està coorganitzat per l’ICTA-UAB, SomNatura, la Xarxa de Custòdia del Territori, ICLEI - Governs Locals per a la Sostenibilitat i la UICN. Els investigadors internacionals del Centre de Resiliència d'Estocolm (SE), la Universitat Humboldt de Berlín (DE), la Universitat de Lodz (PL), The New School (EUA) s'uneixen a investigadors locals de l’ICTA-UAB i representants de la ciutat de Barcelona per debatre les consideracions, els desafiaments i les implicacions de fer que les ciutats siguin més saludables i accessibles per a tots els residents a través de la natura urbana.


 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Acte
09/11/2018 - 09:15
Sala d’Actes. Departament de Territori i Sostenibilitat, (Avda Diagonal 525. Barcelona)
Acte
03/10/2018 - 09:15
Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia 90)
Acte
29/09/2018
JARDINS DE SANT PAU DEL CAMP, EL RAVAL

Butlletí