Conferència Internacional de l'Aliança pel Clima 2018 a Barcelona

dimarts, 2 octubre, 2018 a dimecres, 3 octubre, 2018
Geolocation

Inscripció només per a membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Organitzat per la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat conjuntament amb l’Aliança pel Clima.

La Xarxa i la Diputació de Barcelona a través seu són membres de l’Aliança pel Clima és l’acolliment d’aquest esdeveniment suposa tant un repte com un reconeixement a la feina que tots i totes plegats estem fent des del món local per un desenvolupament sostenible. Serà la primera vegada que la Conferència arribi fins al sud, de manera que estem molt contents d'ajudar a ampliar la família de la Aliança del Clima amb més membres del sud d'Europa. Com a única xarxa de ciutats amb objectius de canvi climàtic en la seva agenda central, la nostra activitat com a coordinadors i promotors del Pacte d'alcaldes s'adapta perfectament al seu objectiu.

La Conferència se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona.

Us hi voleu inscriure ?

Per motius d’aforament i tenint en compte que hi assistiran membres de l’Aliança pel Clima d’arreu d’Europa i més enllà, s’ha acordat des de l’organització reservar una nombre suficient de places exclusives i gratuïtes per a membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Si hi esteu interessats i sou membres de la Xarxa seguiu l'enllaç.

 


Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Acte
14/11/2018 - 18:00
Auditori Calàbria 66
Acte
10/10/2018 - 12:00
Arc de Triomf
Acte
10/11/2018 - 09:50
Plaça de les Glòries, sota la pèrgola (Barcelona).

Butlletí