Conferència Internacional: Objectius de Desenvolupament Sostenible: actors i implementació

dilluns, 18 setembre, 2017 a dimarts, 19 setembre, 2017

Del 18 al 19 de setembre de 2017 tindrà lloc a Barcelona la Conferència Internacional sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible que reunirà experts multidisciplinaris i professionals d'alt nivell de tot el món per intercanviar coneixements, idees, experiències i expectatives al voltant de les dificultats que plantegen els ODS. A través de les intervencions de reconeguts experts, taules rodones i tallers temàtics, la conferència vol obrir un debat entre els diferents grups d'interès en les solucions per a un desenvolupament sostenible per transformar la societat a nivell local i global.

La Conferència Internacional és una de les activitats organitzades per la Xarxa Global d'Innovació Universitària (GUNI) en el marc de International Summer School on Higher Education and Research Leadership. El seu objectiu és proporcionar orientació intel·lectual i evidències científiques als reptes dels ODS, amb un pensament humanista i crític, promoure la investigació i l'educació per crear una comunitat global justa i ciutats més sostenibles.

Més informació sobre el programa preliminar i participants aquí.


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Acte
14/09/2017 - 18:00
Centre Cívic Urgell
Article

Està oberta la pre-inscripció pel Postgrau GESTIÓ AMBIENTAL A L’EMPRESA I L’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA:  Recursos, Comunicació i Canvi. Curs 2017-18. Aquest postgrau forma part de la  29a. edició del  MÀSTER EN INTERVENCIÓ i gestió AMBIENTAL: Persona i Societat Bienni 2017-19

Butlletí