DEBAT: CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana

dijous, 14 juny, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

CLOENDA DEL CICLE "CRÉIXER SENSE CONSUMIR: EXPERIÈNCIES D'ECONOMIA CIRCULAR"

CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana, amb Sladjana Mijatovic, responsable d'Innovació circular de la ciutat d'Amsterdam. Moderadora: Ariadna Oltra, periodista.  

Els desafiaments col·lectius de les ciutats en què vivim són enormes. Com podem redistribuir l’espai, replanificar les infraestructures i els serveis, l’habitatge i la mobilitat? Com podem gestionar eficientment l’energia, reutilitzar l’aigua i recircular els materials i els recursos?

La tecnologia i internet hi tenen un paper essencial, però és l’energia de les persones, la creativitat, la cooperació entre iguals allò que fa que les societats avancin. Amsterdam es repensa amb visió i acció circulars com a laboratori urbà. Conèixer-ho ens permetrà pensar, també, a com ho podem aplicar a la nostra llar i a les nostres ciutats.

 

Organitzador: 
Palau Macaya / Direcció científica: ERF - Estudi Ramon Folch i Associats, S.L.
Contacte: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Economia
Energia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Opinió

Avui no he comprat res. No necessitava res. Tampoc sóc persona de rebaixes. Serà perquè no m’acabo d’organitzar bé, però tinc la mala costum de comprar allò que necessito quan ho necessito. Si coincideix una necessitat amb una baixada de preus, doncs per què no aprofitar-ho. Però, en el meu cas, no sol coincidir. Avui, doncs, el que sí compro és l’aposta de ‘residu zero’.

Butlletí