Jornada sobre espècies exòtiques invasores al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa

dimarts, 3 juliol, 2018 - 09:30
Can Jordà, Santa Pau

Les espècies exòtiques invasores causen uns impactes ambientals i econòmics cada vegada més importants. En aquesta jornada es vol donar a conèixer l’abast d’aquesta problemàtica a la Garrotxa i també oferir als responsables de finques i establiments turístics els coneixements bàsics per evitar o minimitzar la seva presència.

Sessió a càrrec d’Emili Bassols, biòleg, responsable de l’Àrea de Patrimoni Natural i d’Andreu Salvat, botànic, assessor del Parc Natural.

9.30 Benvinguda.

9.45 Impactes ambientals i econòmics de les espècies exòtiques invasores. 10.15 Com saber si una espècie exòtica és invasora o no: la tomaquera i l’acàcia.
10.45 Fauna invasora a la Garrotxa. Espècies més problemàtiques.
11.15 Presentació de les fitxes de flora invasora del Parc Natural de la Zona

Volcànica de la Garrotxa.
11.30 Assessorament sobre espècies invasores als establiments de la CETS.

Jardineria sostenible.

Organitzador: 
Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Contacte: 

La jornada és gratuïta però és obligatori inscriure’s trucant al telèfon 972 264 666 (Eva Calm) de Can Jordà de 9 a 14h o bé al correu electrònic eva.calmp@gencat.cat.


 

Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Acte
03/10/2018 - 09:15
Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Passeig de Gràcia 90)
Article

Una vintena de persones varen participar el passat 16 de setembre en una jornada de voluntariat al riu Gurri a Vic organitzada per l'empresa DECATHLON fent tasques de millora i neteja de l'entorn. L'activitat, englovada en una acció més conjunta en diferents punts de la península ibèrica.

Butlletí