Jornada sobre espècies exòtiques invasores al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa

dimarts, 3 juliol, 2018 - 09:30
Can Jordà, Santa Pau

Les espècies exòtiques invasores causen uns impactes ambientals i econòmics cada vegada més importants. En aquesta jornada es vol donar a conèixer l’abast d’aquesta problemàtica a la Garrotxa i també oferir als responsables de finques i establiments turístics els coneixements bàsics per evitar o minimitzar la seva presència.

Sessió a càrrec d’Emili Bassols, biòleg, responsable de l’Àrea de Patrimoni Natural i d’Andreu Salvat, botànic, assessor del Parc Natural.

9.30 Benvinguda.

9.45 Impactes ambientals i econòmics de les espècies exòtiques invasores. 10.15 Com saber si una espècie exòtica és invasora o no: la tomaquera i l’acàcia.
10.45 Fauna invasora a la Garrotxa. Espècies més problemàtiques.
11.15 Presentació de les fitxes de flora invasora del Parc Natural de la Zona

Volcànica de la Garrotxa.
11.30 Assessorament sobre espècies invasores als establiments de la CETS.

Jardineria sostenible.

Organitzador: 
Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Contacte: 

La jornada és gratuïta però és obligatori inscriure’s trucant al telèfon 972 264 666 (Eva Calm) de Can Jordà de 9 a 14h o bé al correu electrònic eva.calmp@gencat.cat.


 

Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article

Els espais natural del Prat, ara a casa teva. Viu-los en 360º.

Notícia

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà (Concactiva) i, per altra banda, amb en col·laboració amb el Consell Comarcal de l'Alt Camp, ha impulsat un ay més sengles Plans d'Ocupació en aquestes comarques, amb l'objectiu d'afavorir la inserció al mercat laboral de persones en situació d'atur i, alhora, de condicionar entorns naturals, tenint en compte les necessitats dels municipis.

Article

Nova aplicació mòbil única per al conjunt d’espais de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

Butlletí