Seminari de preparació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2017

dimecres, 20 setembre, 2017 - 09:30 a 14:00
Geolocation

Us comuniquen que s'han obert les inscripcions a la 9ª Edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà del 18 al 26 de novembre de 2017 i se centrarà sobre la sensibilització de mesures per reduir la generació de residus. El primer dia de la setmana es dedicarà al Dia temàtic de la prevenció de residus, i aquesta edició versarà en allargar la vida dels productes, emprant l’eslògan: “Donem-li una nova vida”.

Si ho desitgeu podeu assistir a la Seminari de preparació (organitzat juntament entre l’Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i el COAMB) que tindrà lloc el 20 de setembre a la seu de la Diputació de Barcelona, per mostrar-vos bones pràctiques, idees i els recursos de què disposareu.

PROGRAMA 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
03/02/2018 - 10:00
La Fàbrica del Sol
Article

Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el ‘Renova la teva roba’, una iniciativa que fomenta el consum conscient i responsable i la prevenció de residus donant una segona segona vida a la roba.

Article

Aquest any la Festa Major de Gràcia ha fet un salt endavant en sostenibilitat i no s'ha previst lliurar lliurat gots de plàstic. La iniciativa té com a objectiu principal contribuir a la reducció dels  residus i afavorir la cultura de la reutilització.

Butlletí