Taller Descobrim els ocells de Sant Cugat

dissabte, 11 novembre, 2017 - 10:00 a 14:00
Casa de Cultura de Sant Cugat del Vallès
Geolocation

Sant Cugat del Vallès és un extens municipi on hi trobem una gran diversitat d'ecosistemes, des dels camps de conreu fins als boscos, passant per zones humides, pedreres i zones urbanes. Aquesta realitat possibilita que hi visquin centenars d'animals salvatges. Un dels més ben representats i fàcils de reconèixer és el grup dels ocells. A la ciutat hi viuen una gran varietat d’espècies autòctones com són les merles, els pit-rojos, les orenetes de cuablanca, els tudons, els estornells, les cueretes blanques i les garses; i en els camps de conreu i els boscos que l'envolten acullen caderneres, aligots, gamarussos, bitxacs, orenetes vulgars, tallarols i puputs. Durant tot l'any, el cel s'omple d'un gran nombre d'aus de tots els colors i totes les mides, constituint una gran biodiversitat que hem de conservar. Objectius - Conèixer els ocells més comuns de la ciutat - Aprendre els seus costums i hàbitats - Identificar-los en el seu hàbitat.

Desenvolupament del taller: Es realitzarà en dues sessions: una primera teòrica (11 de novembre) i l’altre pràctica (18 de novembre), amb una sortida pels parcs i jardins de la ciutat per observar-los, en dos matins de dissabte.

Cal inscripció prèvia Les inscripcions es faran a través de correu electrònic a l'adreça: oficinasostenible@santcugat.cat Heu de facilitar nom, cognoms, telèfon i correu electrònic.

La confirmació de la inscripció a l’activitat us la farem a través de correu electrònic. Es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les sol•licituds.

Organitzador: 
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Contacte: 

Oficina Sant Cugat Sostenible

Plaça Barcelona, 15

08172 Sant Cugat del Vallès

Tel: 900 103 146

oficinasostenible@santcugat.cat

www.oficinasostenible.santcugat.cat

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

L'AMB ha instal·lat 29 menjadores per a ocells a diferents parcs, una actuació que forma part del Pla de Millora de la Biodiversitat en aquests espais metropolitans. Les menjadores van ser construïdes pels participants de les activitats de les jugatecambientals del parc de la Solana, Joan Oliver i Can Zam amb la col·laboració dels educadors ambientals de l'Associació Bosc de Llum.

Butlletí