A Riudecanyes reciclar és estalviar en la factura de la brossa

Font: TV3.cat

08/03/2018 - 08:06

Riudecanyes ha implantat el pagament per generació des del gener de 2018, un sistema que té com a essència que qui recicla més, paga menys.

L'any 2000, Riudecanyes va ser un dels tres primers municipis que va implantar la recollida selectiva porta a porta a Catalunya. Ara fa tres anys que es va implantar a  Riudecanyes la recollida porta a porta amb cubells amb  xip per tal de poder determinar quins veïns participen i quins no ho fan i, indirectament, millorar els hàbits de separació a les llars.

Tot i que amb aquest sistema s’ha superat el 70% de recollida selectiva, situant Riudecanyes al capdavant dels municipis de Catalunya, encara es pot millorar.  Per aquest motiu i perquè no és just que paguin la mateixa taxa de residus aquells que ho fan bé i aquells que no, s'ha implantat el pagament per generació des del gener de 2018, un sistema que té com a essència que qui recicla més, paga menys.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Camp

Relacionats

Notícia

El mes vinent, els alcaldes decidiran el sistema que els convé per saber de qui són els residus i poder aplicar el pagament per generació.

Article
Article

L'Ajuntament de Santpedor reparteix 10.500 cubells i 75.000 bosses d'escombraries amb una campanya entre els veïns, gairebé 13 anys després d'haver començat a implementar el servei.

Butlletí