A Riudecanyes reciclar és estalviar en la factura de la brossa

Font: TV3.cat

08/03/2018 - 08:06

Riudecanyes ha implantat el pagament per generació des del gener de 2018, un sistema que té com a essència que qui recicla més, paga menys.

L'any 2000, Riudecanyes va ser un dels tres primers municipis que va implantar la recollida selectiva porta a porta a Catalunya. Ara fa tres anys que es va implantar a  Riudecanyes la recollida porta a porta amb cubells amb  xip per tal de poder determinar quins veïns participen i quins no ho fan i, indirectament, millorar els hàbits de separació a les llars.

Tot i que amb aquest sistema s’ha superat el 70% de recollida selectiva, situant Riudecanyes al capdavant dels municipis de Catalunya, encara es pot millorar.  Per aquest motiu i perquè no és just que paguin la mateixa taxa de residus aquells que ho fan bé i aquells que no, s'ha implantat el pagament per generació des del gener de 2018, un sistema que té com a essència que qui recicla més, paga menys.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Camp

Relacionats

Article

Nova àrea d’emergència, al Camí Dalt d’Alella / Marc Brugat Segalés

Medi Ambient de l'Ajuntament de Tiana ha repartit les noves targetes personalitzades que obren la nova àrea, ubicada al Camí Dalt d'Alella. Tiana recull la brossa selectiva porta a porta i disposa d'aquesta àrea per donar cobertura a les necessitats puntuals dels veïns i veïnes que no poden participar del servei en l'horari establert.

Article

El passat dilluns 7 de maig es va iniciar el servei de recollida porta a porta a Jorba i a Sant Martí de Tous. A Carme i Orpí es va iniciar al cap d’una setmana i aquesta setmana ha començat a Castellolí i El Bruc.

Article

Els nivells de reciclatge de Porqueres han crescut exponencialment després dels primers tres mesos de l’aplicació del model de recollida porta a porta.

Butlletí