Centre d'Informació Ambiental Cases d'en Puig

05/06/2002 - 00:00

Les Cases d'en Puig són el conjunt d'habitatges més antic del Prat de Llobregat. La seva edificació data de l'any 1784 i són un referent en la memòria col·lectiva del Prat. Han estat rehabilitades i actualment acullen el Centre d'Informació Ambiental del Prat de Llobregat, un espai dedicat a la participació ciutadana, l'intercanvi i el debat sobre el medi ambient i la sostenibilitat.

L'equipament té com a objectius principals informar sobre l'estat del medi ambient a la ciutat i donar suport als projectes dels diferents agents socials i econòmics que treballen per millorar la qualitat ambiental del Prat. Així mateix, les Cases d'en Puig són el punt de referència del projecte d'Agenda 21 del Prat i seu del Consell Municipal de Medi Ambient, i disposen d'espais destinats a l'exposició de l'Agenda 21, la sostenibilitat i els indicadors ambientals de la ciutat, una aula taller, exposicions temporals, serveis d'Educació Ambiental, d'Informació "El Prat Sostenible" i de Documentació Ambiental, així com una sala de reunions i una sala d'ús polivalent.

El centre organitza visites a les exposicions, tallers temàtics, conferències i xerrades, seminaris de formació, i presentacions de projectes i activitats d'empreses, institucions, entitats i centres docents que desenvolupen bones pràctiques ambientals.

Relacionats

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí