CONAMA reconeixerà els millors projectes locals per al desenvolupament sostenible

Font: CONAMA
14/07/2013 - 00:00

El teu municipi ha dut a terme algun projecte interessant que promogui un desenvolupament sostenible? Per sisè any consecutiu, la Fundación CONAMA llança el Premi CONAMA a la Sostenibilitat de Petits i Mitjans Municipis, un guardó que vol distingir les millors iniciatives locals a favor de la sostenibilitat.

Fins al 21 d'octubre totes les entitats locals d'Espanya (ajuntaments, entitats supramunicipals i associacions) amb una població de menys de 30.000 habitants poden presentar la seva candidatura a aquest guardó, de caràcter honorífic. Aquest premi organitzat per la Fundació CONAMA i patrocinat per la Diputació Provincial de Granada, estableix dues categories: menys de 5.000 habitants i entre 5.000 i 30.000 habitants ambdós inclosos. En edicions anteriors s'han presentat més de 400 candidatures procedents de tota la geografia espanyola.

El Premi CONAMA a la Sostenibilitat pretén donar visibilitat a aquells projectes d'àmbit local que puguin servir d'exemple a altres localitats del país i reconèixer de forma pública el treball dels municipis o entitats locals que contribueixin a avançar en sostenibilitat. Comptabilitzant les quatre edicions anteriors ja s'han presentat a aquest premi prop de 400 projectes.

Els guanyadors es decideixen a partir de nou vots. Els vuit de cadascun dels membres d'un jurat d'experts en sostenibilitat i un novè que depèn dels resultats de les votacions a Internet. Aquests premis es lliuraran durant el Fòrum CONAMA sobre Desenvolupament Territorial Sostenible, que se celebrarà a Granada de l'11 al 12 de novembre.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí