El test de l’alimentació sostenible

10/11/2021 - 12:38

L

L'Ajuntament de Barcelona posa al teu abast aquesta eina per apropar-te a una primera avaluació sobre la sostenibilitat del que menges.

És saludable el que menjo? Qui ha fet el que estic menjant? Quanta carn he de menjar a la setmana? És una bona idea menjar del teu propi hort? Quantes bosses de residus de plàstic alimentari llenço a la setmana?

L’alimentació sostenible consisteix a alimentar-se de manera saludable, saborosa, en equilibri nutricional i amb respecte cap al teu cos, el teu entorn i, a la fi, cap al planeta. Les tradicions, els hàbits adquirits, la publicitat i el màrqueting de vegades poden fer que les nostres creences, costums i consum alimentari no siguin 100% saludables ni sostenibles. Vols millorar?

Digue’ns què menges i et direm com pots millorar!


 

Relacionats

Article

L'eficiència energètica i l'economia circular són els principals àmbits en què les organitzacions sanitàries i socials estan portant a terme accions davant de l'emergència climàtica, segons un estudi elaborat pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) on han participat 41 entitats proveïdores de serveis públics.

Butlletí