Ells ho tenen clar "Recicla i Guanyaràs"

Font: Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

16/04/2018 - 11:02

Aquest vídeo forma part de la campanya de comunicació “Recicla i Guanyaràs” del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

Des de fa uns mesos s’està produint el diferent material de campanya en bas e a vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits i nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci. També inclou un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a Catalunya, amb guió de l’escriptor premianenc Pep Bras i presentat per Quim Masferrer.Amb la campanya “Recicla i Guanyaràs” el CTRSUM vol marcar una nova manera d’entendre les campanyes de sensibilització sobre reciclatge, donat el poc retorn a nivell de resultats reals en matèria de reciclatge que generen les campanyes tradicionals que periòdicament inunden els mitjans. Així, en primer lloc, s’ha gestionat internament per optimitzar els recursos econòmics disponibles. En segon lloc, s’ha treballat conjuntament amb els municipis consorciats, que podran fer servir els materials generats personalitzats i adaptats a cada realitat local. En tercer lloc, es desdoblen en diferents suports,  pensant en tot tipus de públic, i prioritzant la vessant didàctica a la purament publicitària.

Les accions audiovisuals i virals, que es centralitzen des del web reciclaiguanyaras.cat, es complementen amb accions de carrer. En aquest sentit, a finals de novembre es van repartir a través d’accions teatralitzades prop de 2.000 calendaris d’advent i 4.000 imants de nevera als carrers dels 27 municipis consorciats de la comarca.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Daniel Palou i Cecília Caralt (un matrimoni de mestres amb un nen residents a Cistella, a prop de Figueres) van decidir participar en l'experiència Objectiu #Rezero en un moment en què estaven "al·lucinats" per l'elevat consum de bolquers. Omplien bosses i bosses d'escombraries.

Article

En el sector dels residus, el MAPAMA convoca ajudes per promoure actuacions que permetin reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH) i avançar en la consecució dels objectius de la Directiva 2008/98 / CE de Residus, de la Llei 22 / 2011, de 28 de juliol, de residus i sòls contaminats, del Pla Estatal Marc de Gestió de residus (PEMAR), així com en el compliment dels objectius relatius a les energies renovables.

Article

La propera campanya Let's Clean Up Europe tindrà lloc 11,12 i 13 de maig de 2018.

Butlletí