Ells ho tenen clar "Recicla i Guanyaràs"

Font: Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

16/04/2018 - 11:02

Aquest vídeo forma part de la campanya de comunicació “Recicla i Guanyaràs” del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

Des de fa uns mesos s’està produint el diferent material de campanya en bas e a vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits i nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci. També inclou un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a Catalunya, amb guió de l’escriptor premianenc Pep Bras i presentat per Quim Masferrer.Amb la campanya “Recicla i Guanyaràs” el CTRSUM vol marcar una nova manera d’entendre les campanyes de sensibilització sobre reciclatge, donat el poc retorn a nivell de resultats reals en matèria de reciclatge que generen les campanyes tradicionals que periòdicament inunden els mitjans. Així, en primer lloc, s’ha gestionat internament per optimitzar els recursos econòmics disponibles. En segon lloc, s’ha treballat conjuntament amb els municipis consorciats, que podran fer servir els materials generats personalitzats i adaptats a cada realitat local. En tercer lloc, es desdoblen en diferents suports,  pensant en tot tipus de públic, i prioritzant la vessant didàctica a la purament publicitària.

Les accions audiovisuals i virals, que es centralitzen des del web reciclaiguanyaras.cat, es complementen amb accions de carrer. En aquest sentit, a finals de novembre es van repartir a través d’accions teatralitzades prop de 2.000 calendaris d’advent i 4.000 imants de nevera als carrers dels 27 municipis consorciats de la comarca.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 17 al 26 de novembre de 2018 i té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció). Des de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona s'oferiran recursos de suport als municipis. 

Article

4a edició del Premi “El menjar no es llença” un concurs de contes il·lustrats i idees per lluitar contra el malbaratament alimentàri. Espigoladors busca nens, nenes i joves d'arreu de Catalunya que vulguin canviar el món!

Article

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà promou una nova campanya audiovisual per millorar la utilització desl contenidors de recollida selectiva

Butlletí