Ells ho tenen clar "Recicla i Guanyaràs"

Font: Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

16/04/2018 - 11:02

Aquest vídeo forma part de la campanya de comunicació “Recicla i Guanyaràs” del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM)

Des de fa uns mesos s’està produint el diferent material de campanya en bas e a vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits i nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci. També inclou un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a Catalunya, amb guió de l’escriptor premianenc Pep Bras i presentat per Quim Masferrer.Amb la campanya “Recicla i Guanyaràs” el CTRSUM vol marcar una nova manera d’entendre les campanyes de sensibilització sobre reciclatge, donat el poc retorn a nivell de resultats reals en matèria de reciclatge que generen les campanyes tradicionals que periòdicament inunden els mitjans. Així, en primer lloc, s’ha gestionat internament per optimitzar els recursos econòmics disponibles. En segon lloc, s’ha treballat conjuntament amb els municipis consorciats, que podran fer servir els materials generats personalitzats i adaptats a cada realitat local. En tercer lloc, es desdoblen en diferents suports,  pensant en tot tipus de públic, i prioritzant la vessant didàctica a la purament publicitària.

Les accions audiovisuals i virals, que es centralitzen des del web reciclaiguanyaras.cat, es complementen amb accions de carrer. En aquest sentit, a finals de novembre es van repartir a través d’accions teatralitzades prop de 2.000 calendaris d’advent i 4.000 imants de nevera als carrers dels 27 municipis consorciats de la comarca.


 

Categories: 

Relacionats

Article
L'Ajuntament de Barcelona vol que siguin sostenibles els tallers de preparació de la cavalcada de reis de la ciutat ubicats al recinte de la Fira de Barcelona

Durant les 4 setmanes vinents, els treballadors de la cavalcada utilitzaran gots reutilitzables ecofestes per a totes les seves consumicions. El got emprat serà l'E30 de 33cl i podrà ser utilitzat tant per a l'aigua com pel cafè, ja que permet servir begudes calentes i fredes i té una capacitat adequada per a poder servir-les totes.

Article

El I Anuari sobre Economia Circular a Espanya 2018 ofereix, entre altres dades, quina és la posició global d'Espanya respecte a l'Economia Circular a Europa -valoració quantitativa i rànquings a partir de la bateria d'indicadors i temes seleccionats per la Comissió Europea / EUROSTAT - i quins països tenen una economia més / menys circular.

Article

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central ha desenvolupat una eina online que permet a les empreses avaluar la seva circularitat, i alhora identificar nous projectes d’economia circular que poden desenvolupar des de la seva activitat empresarial. Aquesta eina rep el nom “EnCercla”, i serà d’obligada utilització per part de les empreses que sol·licitin un ajut Leader en la propera convocatòria al 2019 a la Catalunya Central.

Butlletí