Els passos de la transició energètica

09/09/2019 - 17:44

El IV Fòrum de Medi Ambient i Món Local, celebrat al monestir del Món Sant Benet, el passat 19 i 20 de febrer, va reunir a diversos experts que van definir la transició energètica i els reptes presents i futurs per assolir els objectius plantejats.

Tots els ponents i les ponents van coincidir en la necessitat de passar a l’acció en clau d’urgència i en la necessitat de canviar el model de consum. No es tracta únicament de trobar la manera de generar energia d’una manera més eficient i neta, sinó de consumir-ne menys. Cal doncs redefinir les activitats humanes més enllà de les seves fonts d’energia.

Tota la informació sobre el IV Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local 2019.


 

Relacionats

Article

La Setmana de la Natura té lloc del 22 de maig, Dia Internacional de la Biodiversitat, al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, i és una bona oportunitat per apropar-se a conèixer i passar a l’acció per la natura, a través de les més de 500 activitats que tindran lloc arreu de Catalunya.

Article

 

Descobreix "El bosc a la taula"! Aquest fascinant llibre és molt més que una simple col·lecció de receptes. És una poderosa eina de promoció de la gestió forestal sostenible a Catalunya.

Article

Publicació de l'informe d’avaluació "La qualitat de l’aire a Catalunya 2023 – Xarxa Automàtica"

Butlletí