Els petits canvis són poderosos

20/07/2018 - 08:36

Alumnes dels instituts de les Franqueses participen en la sessió de teatre de la Setmana de l'Energia

El Teatre Auditori de Bellavista va acollir una sessió de teatre participatiu dins els actes de la Setmana de l'Energia. Al voltant d'un centenar d'alumnes dels dos instituts del municipi han interactuat amb amb els actors d'aquesta obra que pretén crear reaccions i reflexions sobre el canvi climàtic.

La posada en escena de "Els petits canvis són poderosos" està inclosa en tota la feina feta als centres educatius de les Franqueses sobre la Setmana de l'Energia.  L'obra de teatre de la companyia Frec a Frec compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'una obra de teatre de de petit format amb interaccions amb el públic per adonar-nos que el canvi climàtic ja el tenim aquí al nostre voltant i reflexionar sobre les seves conseqüències. El narrador comença l'obra: "Avui us vinc a explicar una història, un trosset de la vida d’una gent que podríeu ser qualsevol de vosaltres. Per poder entendre ben bé el que passa, us heu d’imaginar que som en aquest mateix país d’aquí a... 10 anys . Som a l’any 2028. Aquests que veieu darrera meu són la MAR, l’ESTEL i en ROC"

Eels dos mercats no sedentaris del municipi també van comptar amb punts d'informació sobre el tema.


 

Municipis: 
Vallès OrientalLes Franqueses del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Article

Lliurat per la Fundació Impulsa Talentum en el marc de la Fira ISE 2024 que se celebra al Recinte Firal Gran Via

Article

El municipi cobreix ja el 75 % dels consums de calor dels edificis municipals amb biomassa, i enguany preveu arribar al 100 %.

Butlletí