Expoelèctric

L'esdeveniment de vehicles elèctrics més important del sud d'Europa
09/11/2017 - 14:56

Expoelectric és una iniciativa que busca acostar i familiaritzar el ciutadà amb la mobilitat de zero emissions i els vehicles elèctrics. Es celebra l'11 i 12 de novembre a l'Arc del Triomf de Barcelona.

Entre els principals objectius destaquen:

  • Promoure els vehicles elèctrics com a motor de transformació de la ciutat
  • Sensibilitzar, divulgar i promoure l’estalvi i l’eficiència energètica entre la ciutadania en un entorn lúdic i participatiu, divulgant les diferents alternatives de mobilitat urbana i interurbana que anul·len o redueixen al mínim les emissions contaminants
  • Promoure l'ús cívic del vehicle i fomentar la conducció eficient. Impulsar la trobada de les empreses i emprenedors del sector amb els potencials consumidors i facilitar la creació de sinèrgies entre els professionals.

Teniu tota la informació a la seva web expoelectric-formulae.cat

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

DE QUÈ EM SERVEIX UN COTXE ELÈCTRIC?

Article

La recentment creada “Aliança de Municipis per a la Interoperabilitat” de les xarxes públiques de recàrrega de vehicles elèctrics permet que qualsevol usuari pugui accedir a qualsevol punt de recàrrega municipal de Catalunya fent servir qualsevol targeta emesa pels ajuntaments de la Aliança.

Notícia

En el marc de la Setmana de l’Energia, l’Ajuntament de Vidreres, ha presentat un nou punt de recàrrega de cotxes elèctrics i híbrids en el carrer Costa Brava, dins l’eix comercial del municipi, després de la sessió informativa ‘Mou-te amb energia neta’.

Butlletí