La Casa de l'Energia a El Prat de Llobregat

03/04/2021 - 09:57

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

 

 

Serveis

Rehabilitació energètica

Et proporciona major confortabilitat i, al mateix temps, estalvi energètic i econòmic que es tradueix en la baixada d'emissions. 

imatge factura

Amb les teves dades de consum, rebràs un informe amb l’anàlisi particular del teu consum i quina serà la millor potència i tarifa que podràs contractar.

Plaques fotovoltaiques

Informació sobre obres, tramitació de permisos i bonificacions.

 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat

Relacionats

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Butlletí