L’Ajuntament de l’Atmella del Vallès adquireix un vehicle 100% elèctric

Font: Ajuntament de l'Atmella del Vallès

08/11/2018 - 11:33

L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha adquirit recentment un nou vehicle per a la seva flota a través de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Es tracta d’un Kia Soul, un cotxe 100% elèctric que té una autonomia real de 200 km i que no emet CO2, de manera que el seu impacte contaminant és gairebé nul.

L’adquisició d’aquest vehicle, en modalitat de rènting, és un nou pas de l’Ajuntament en l’adopció de les noves tecnologies respectuoses amb el medi ambient, com per exemple la instal·lació d’il·luminació LED als equipaments municipals, la futura instal·lació d’una caldera de biomassa per a calefactar-los, la propera substitució de tots els fanals del municipi, o la flota de bicicletes elèctriques per a desplaçaments dels tècnics municipals.

Punts de recàrrega
Actualment l’Ajuntament disposa d’un punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, i que està previst que properament se n’instal·lin dos més a altres punts del municipi.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Oriental

Relacionats

Article

Una de les principals propostes del Pla de mobilitat urbana sostenible és la creació i consolidació d'itineraris a peu entre els diferents barris de la ciutat i el centre urbà.

Article

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una prova pilot que consisteix en la col·locació de passos de vianant intel·ligents per a millorar la seguretat del trànsit. Amb els passos de vianants elevats millora la visió de la persona que creua el carrer, el vehicle ha de reduir la velocitat i és més accessible i còmode per a les persones amb mobilitat reduïda.

Article

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest 30 de novembre al perfil del contractant la licitació del contracte de subministrament d’un sistema de “car-sharing” i de 10 vehicles elèctrics per incorporar-los a la flota municipal. El sistema de “car-sharing” estarà integrat als vehicles i permetrà als treballadors municipals reservar-los i obrir-los mitjançant una targeta sense contacte o un dispositiu mòbil. 

Butlletí