Les Franqueses estrena targeta de la deixalleria

09/05/2017 - 09:16

L'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès ha enviat a totes les les llars del municipi una nova targeta per anar a la deixalleria que no caldrà renovar cada any, perquè incorpora un codi de barres personalitzat on queden registrades totes les visites que es realitzen a la deixalleria per tal de gaudir dels descomptes corresponents en la taxa de les escombraries.

Els usuaris poden consultar en línia, a través d'un nou web, el seu historial i el descompte que se li hi aplica.

Tenir cura del medi ambient és una tasca compartida i per aquest motiu el consistori segueix incentivant la recollida de residus.

La targeta s'ha de presentar sempre que es vagi a la deixalleria. Si la targeta s’utilitza 6 cops l’any s’obté una reducció automàtica del 10% en la taxa de recollida de residus i si s’utilitza 12 vegades, la rebaixa és del 20%. Per consultar el descompte que acumulat per cadascú i les visites realitzades a la deixalleria, s’acaba d’estrenar un web per a tots els usuaris de la deixalleria. Un cop identificat amb les dades personals, l’usuari pot accedir a l’espai restringit del web i consultar el seu historial. Les dades dels usuaris s’actualitzen mensualment, concretament el dia 15 de cada mes.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OrientalLes Franqueses del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per fomentar la recollida selectiva de l'oli de cuina usat a les llars, i proporcionarà als usuaris/es que portin oli a la deixalleria un embut per facilitar-ne la recollida.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Butlletí