Més de 200 alumnes es bolquen amb la sostenibilitat al setè Fòrum d'escoles verdes d'Andorra

16/06/2017 - 16:45

El Fòrum d´escoles verdes d'Andorra és una iniciativa per conscienciar els més petits sobre la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. El reciclatge ha estat el tema central dels projectes presentats.

El setè Fòrum d´escoles verdes ha servit per exposar i premiar els projectes que durant el curs escolar han estat treballats en els 17 centres educatius que participen en aquesta iniciativa, que enguany s´ha ampliat amb la incorporació de l´escola andorrana del Pas de la Casa. L´objectiu final és que totes les escoles en formin part tot i que sense terminis "ni línies vermelles", diu el ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover.

El reciclatge ha estat el tema central de la majoria dels projectes presentats. També n´hi ha que han preparat treballs sobre la gestió de l´aigua, l´ús compartit del cotxe o els horts. "Esforços per sensibilitzar els més joves" i esperer que hi hagi "un canvi de generació en els comportaments en favor del medi ambient", demana la ministra Sílvia Calvó.

En total, enguany han participat al Fòrum 220 alumnes. Des del Centre Andorra Sostenible s´ha destacat la qualitat dels treballs i també el bon ambient que s´ha viscut a la jornada.

Informa: Ana Alamán Imatges: Vicente Bellot


 

Categories: 
Municipis: 
Andorra

Relacionats

Article

Tots els centres educatius d’Andorra assoleixen el distintiu Escola Verda. L'objectiu és aconseguir ciutadans que  s'impliquin en la conservació i millora del medi ambient.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Nova temporada de les Jugatecambientals amb la celebració del 10è aniversari, que han congregat més de 250.000 participants en una dècada.

Butlletí