Nova web dels ODS de la Diputació de Barcelona

Font: Diputació de Barcelona

10/10/2018 - 17:37

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la nova pàgina web ‘ODS DIBA’, que conté informació actualitzada, recursos i materials sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També pretén ser el punt de trobada dels municipis de la demarcació. A la web, s’hi pot trobar un recull actualitzat de bones pràctiques d’implementació dels ODS, l'agenda d'activitats relacionades i les informacions compartides al twitter amb l'etiqueta #ODSDiba, entre d’altres.

Amb la implantació del nou portal, la Diputació de Barcelona també posa en funcionament un aplicatiu per tal que els municipis puguin compartir les seves accions de localització dels ODS, així com eines per a la implementació dels objectius tant a nivell institucional com individual.

Aquesta estrena coincideix amb el tercer aniversari de l'aprovació de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, que pretén erradicar la pobresa, aconseguir la pau i la justícia universal, assegurar la prosperitat de totes les persones del món i reduir els efectes del canvi climàtic.

Des de l’aprovació de l’Agenda, la Diputació de Barcelona s'ha mostrat compromesa amb l’assoliment dels ODS i ha posat en marxa una estratègia per a la seva implementació, tant a la pròpia Diputació com al territori de la demarcació i. també a nivell internacional, contribuint a l’acció global per al desenvolupament sostenible.

Aquesta web és part de la campanya institucional "Sí, m'hi comprometo", que té l’objectiu de promoure els valors de l’Agenda 2030 i acompanyar als governs locals en la localització dels ODS al seu territori.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El president de la Diputació ha assistit aquest 4 de desembre a Brussel·les a la reunió del Comitè Polític del Pacte d’Alcaldes, on ha renovat el compromís de la Diputació amb la tasca que duu a terme el Pacte d’Alcaldes, que compta amb el suport de 7.000 governs locals de 57 països. El Comitè ha felicitat la tasca de la corporació en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Notícia

El Ple municipal ha aprovat proposar la creació de la figura institucional de 'Defensor/a de les Generacions Futures'. Sant Boi de Llobregat es converteix així en el primer municipi català que dona suport a aquesta idea impulsada per la Fundación Savia .

Butlletí