Öko-ball, la bola per rentar sense sabó

Sostenible.cat
23/03/2009 - 00:00
Primera entrega de l'especial ECOdissenys a Sostenible.cat

[Primera entrega de l'especial ECOdissenys a 'Sostenible']

 

Què sóc?
Disseny amb l'objectiu de rentar la roba a la rentadora sense necessitat de productes químics (és a dir, permet rentar sense afegir sabó ni suavitzant, només cal introduir la bola dins el tambor de la rentadora). Per entendre com funciona aquest producte, podeu consultar l'apartat corresponent de la pàgina web: http://www.okoball.cat/bola-rentar/.

L'Öko-ball està fabricada amb polipropilè ecològic i conté en el seu interior boletes bioceràmiques. Aquest mecanisme resulta totalment hipoal·lergènic, indicat per a pells delicades i sensibles, a més de la seva funció antibacteriana. La seva durada és de 1.500 rentats. L'Ökoball és un producte certificat i reconegut a nivell internacional. 

En quina fase sóc més sostenible? Per què?
En la d'utilització, perquè el seu ús evita que fem servir detergents. A més, és un producte que dura l'equivalent a 1.500 rentats, és a dir, té una gran durabilitat. D'altra banda també es pot fer servir en el frigorífic per mantenir més frescos els aliments, resultant bastant multifuncional.

Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí