Portal KM0

11/07/2018 - 12:55

Aquest portal es basa en la filosofia KM0 que pretén incentivar el consum de proximitat entre empreses del territori, i la reducció de costos tan ambientals com econòmics.

Les empreses de la Riera de Caldes poden anunciar els seus productes o serveis (Servei d’Ofertes), i demanar els que necessiten (Servei de Demandes).

Quin tipus d’anuncis podeu publicar? Els productes anunciats poden ser tant béns (maquinària, primeres matèries, materials, residus…) com serveis (TIC, disseny, logística i transport, entre d’altres) adreçats a altres empreses i/o professionals del territori.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El nou espai, ubicat al Palau Foronda, pretén ser l’espai referent de la ciutat especialitzat en consum, que treballa en xarxa amb les iniciatives i entitats ja existents, i que incorpora nous serveis d’atenció a les persones consumidores. Acollirà activitats, recursos i propostes des d’una perspectiva de consum amb responsabilitat i consciencia, que es suma a altres serveis municipals que ja treballen amb aquesta línia.

Article
L’eina permet compartir objectes amb els veïns del barri
Article
L’aplicació per a web i mòbils permet als consumidors analitzar i comparar l’impacte dels productes en el medi ambient, en la societat i en la salut.

Butlletí