Premi Medi Ambient 2019

10/07/2019 - 16:59

El Departament de Territori i Sostenibilitat convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya 2019 per reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient. Enguany el Premi s’emmarca en la temàtica de la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat, particularment en la conservació i la protecció de la biodiversitat vegetal a Catalunya. El termini de presentació de les candidatures és del 6 de juliol fins al 16 de setembre de 2019, inclòs.

El Premi Medi Ambient 2019 de la Generalitat de Catalunya es convoca en les tres modalitats següents:

A. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació de caràcter ambiental. Els projectes s’han de trobar en fase preliminar de recerca i desenvolupament, per tant, encara no s’han posat a l’abast de la societat. La dotació consisteix en un diploma acreditatiu i un import de 10.000 euros.

B. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient. Els projectes s’han de trobar en funciona- ment i poden demostrar el seu impacte social, ambiental i econòmic. La dotació consisteix en un diploma acreditatiu i un import de 10.000 euros.

C. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient. La dotació consisteix en un diploma acreditatiu i un import de 8.000 euros.

Poden optar al Premi persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que tinguin projectes, iniciatives i trajectòries en les modalitats previstes, quan la seva activitat, resultat o bene ci es desenvolupi i/o s’apliqui totalment o parcialment a Catalunya. Pot proposar candidatures qualsevol persona física o jurídica, pública o privada amb un NIF/CIF diferent a la persona que opta al Premi (candidat).

Més informació:

Més informació del Premi i presentació de candidatures

RESOLUCIÓ TES/1808/2019, de 12 de juny, per la qual es convoca el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2019


Ordre MAH/161/2010, de 15 de març, per la qual es regula el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya


Tríptic informatiu del Premi Medi Ambient 2019


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Butlletí