Supporting access to land for farmers in Europe. Experiences and potential of local authorities.

Font: XCT

19/12/2017 - 12:07

La publicació recull un complet anàlisis sobre com les autoritats municipals, consorcis, diputacions, etc. poden facilitar l'accés a la terra. Hi trobareu anàlisis detallats sobre l'estat de la qüestió als diversos països que han participat de l'informe (França, Bèlgica, Romania, Itàlia i Catalunya), així com un ampli apartat descrivint múltiples casos pràctics on autoritats locals han utilitzat eines ben diverses, entre elles acords de custòdia del territori, per afrontar el problema de l'accés a la terra.

En la seva redacció hi han participat múltiples organitzacions i ens locals de tots els països participants, aportant la seva expertesa en diverses àrees, resultant-ne un document complet i construït des de la diversitat. Està dirigit especialment a tècnics i càrrecs electes del ens locals, així com a entitats que hi treballin o hi vegin un bon aliat per dur a terme els seus projectes. L’estructura del document està pensada per permetre consultes ràpides i concretes sobre els casos de més interès per a cada lector.

Podeu descarregar el document a la web de la XCT.


 

Categories: 

Relacionats

Article

4a edició del Premi “El menjar no es llença” un concurs de contes il·lustrats i idees per lluitar contra el malbaratament alimentàri. Espigoladors busca nens, nenes i joves d'arreu de Catalunya que vulguin canviar el món!

Butlletí