Sustainable Art alphabet

Font: Agència de Residus de Catalunya

30/04/2019 - 09:00

Sustainable Art alphabet ha estat per cinc escoles de Catalunya, Finlàndia, Grècia, França i Països Baixos. 

El Col·legi de Sant Josep de Navàs, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i l’empresa Resid’Ús arriben a la fase final del a la X edició del Premi Europeu de la Prevenció de Residus d’entre 82 nominacions. L’Agència de Residus de Catalunya havia presentat sis candidatures d’entre el miler d’activitats organitzades durant la X Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Catalunya. La cerimònia de lliurament de premis serà el 15 de maig a Brussel·les, en el marc de la Green Week. Repassem els diversos cantidats.

En la categoria ‘Cooperació entre regions’, ha arribat a la final el Col·legi de Sant Josep de Navàs per l’EWWR Sustainable Art alphabet. La idea va ser buscar una paraula per cada lletra de l’alfabet relacionada amb la sostenibilitat i els residus, decidides a partir d’una reflexió col·lectiva, crear una frase de defensa i sensibilització, i elaborar un vídeo conjunt amb lletres, frases i veus d’alumnes de les escoles participants. A més cada escola va complementar l’acció amb d’altres de paral·leles. A Navàs han treballat l’acció “Envàs, te’n vas” sensibilitzant tots els alumnes.


 

Municipis: 
BagesNavàs

Relacionats

Article

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 18 al 26 de novembre i enguany posa el focus en la prevenció de residus d'envasos.

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Article

Butlletí