Viladecans riu i aprèn amb la Festa de la Mel

02/11/2023 - 09:00

La Casa de les Abelles s'ha omplert aquest cap de setmana d'activitats i coneixement per celebrar la Festa de la Mel

L'esdeveniment ha ofert als prop de 350 assistents una oportunitat única per explorar el món fascinant de les abelles i els pol·linitzadors. Visitants de totes les edats s'han apropat a la Casa de les Abelles per participar en una àmplia gamma d'activitats relacionades amb el medi ambient. Els més petits han pogut gaudir de la Jugateca ambiental de la Torre-Roja, que aquest cop s'ha traslladat a la Casa de les Abelles, amb jocs, llibres i recursos per a la diversió educativa dels nens.

Un dels punts destacats de la jornada ha estat l'activitat "Fem Mel" amb totes les places exhaurides, demostrant l'interès dels ciutadans en conèixer el procés d'elaboració de la mel. A més, els assistents han tingut l'oportunitat de degustar diferents tipus de mel en un tast especial. Durant la jornada també ha destacat l'aprenentatge i la creativitat amb tallers de xapes, activitats artístiques i manualitats.

Una de les parts importants de la Festa de la Mel ha estat la informació sobre les accions que realitza el Pacte de Viladecans pel Clima. Els assistents han pogut informar-se sobre com poden unir-se al Pacte, convertir-se en padrins d'un escocell o embellint els seus balcons amb flors, tot contribuint a un futur més sostenible.

A més a més, també han pogut explorar sobre l'alimentació sostenible, destacant la importància de les eleccions alimentàries en la lluita contra el canvi climàtic.

La Festa de la Mel ha estat una oportunitat única per aprendre, divertir-se i prendre mesures concretes en la promoció de la biodiversitat i la sostenibilitat. Encarna García, 4a tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat, s'ha mostrat ''molt satisfeta'' amb l'èxit d'assistència i ha destacat la importància de l'educació ambiental per ''treballar junts per un futur més verd i saludable''.

 


 

Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima inicia el curs 2023-2024 amb una trobada de la Taula a la Casa de les Abelles

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Butlletí