Article

Un cercador permet saber l'etiqueta ambiental de cada vehicle

Un aplicatiu de la AMB permet que tots els ciutadans de l'Estat espanyol coneguin el tipus d'etiqueta ambiental de la DGT que correspon al seu vehicle.

L'AMB ha llançat un senzill aplicatiu que permet que tots els ciutadans de l'Estat espanyol coneguin el tipus d'etiqueta ambiental de la DGT que correspon al seu vehicle. Aquests adhesius són l'instrument que serveix per classificar els vehicles segons el grau de contaminació que generen i que està facilitant a les administracions competents, com és el cas de l'AMB, la restricció de la circulació dels vehicles més contaminants.

Notícia

L'AMB inicia l'aplicació de la seva nova estratègia de gestió del carboni i l'energia

Aquest nou compromís fixarà objectius reals i quantificats per cada àmbit on l'Àrea Metropolitana de Barcelona té competències fins a l'any 2030, alhora que incorporarà accions molt vinculades a estalvi i eficiència energètica i impuls d'energies renovables.

Article

Nova temporada de la Jugatecambiental

Després de la bona acollida de l'edició de 2016, en la que van participar unes 18.500 persones, les Jugatecambientals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona es preparen per una nova temporada d'activitats.

Notícia

Front comú metropolità per avançar cap al residu zero

Un nou programa, dotat amb 8 milions d'euros, oferirà suport tècnic i econòmic als municipis que promoguin models de recollida selectiva més sostenibles.

Article

Caixes niu als parcs metropolitans

Hi ha instal·lades 200 caixes niu per ocells i 30 per a ratpenats.

Notícia

La lluita contra la pobresa energètica arribarà a tots els districtes de Barcelona

La lluita contra la pobresa energètica arribarà a tots els districtes de Barcelona i l'AMB revisa el seu Programa Metropolità de mesures contra la pobresa energètica.

Notícia

L'AMB obre una nova tanda de subvencions de 250 € per a la compra de 500 bicis elèctriques per als ciutadans de la metròpolis

S'activa immediatament després de l'èxit de la primera convocatòria del 2016, que es va posar en marxa el mes de març i es va exhaurir en menys de dos mesos Aquestes subvencions s'emmarquen en l'estratègia metropolitana de convertir la bicicleta en un veritable mitjà de transport diari urbà.