Notícia

Badalona implantarà zones urbanes d’atmosfera protegida vinculades a centres escolars

Badalona inicia una campanya per mesurar a 24 punts de la ciutat els nivells de concentració d’òxid de nitrogen (NO2), principal responsable de la contaminació atmosfèrica. Les dades serviran per impulsar accions de lluita contra la contaminació, entre elles la implantació de zones urbanes d'atmosfera protegida vinculades als centres escolars.

Article

Badalona assessora comerços i ciutadans per estalviar en el consum elèctric

L’Ajuntament de Badalona, amb el suport de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), ha posat en marxa una campanya d’assessorament energètic dirigida a la ciutadania i als comerços. La finalitat de la iniciativa “#femBDNeficient, Vols estalviar a la factura de la llum?” és ajudar a entendre la factura elèctrica i proposar mesures encaminades a la rebaixa del consum, i l’estalvi econòmic.

Article

Els Dibuixos dels nens i nenes de Badalona ajuden a promoure una mobilitat sostenible

La iniciativa vol reduir l’ús del cotxe i aposta pel transport públic i els desplaçaments a peu i en bicicleta per a una ciutat més saludable i segur.

Article

El Pla IL·LUMINA preveu la millora de tot l’enllumenat públic de Badalona

L’objectiu és treure el màxim profit energètic i aconseguir la màxima quantitat de llum de l’enllumenat públic de la ciutat.

Notícia

Badalona implementa mesures d’estalvi energètic a l’edifici del Viver

Es preveu una reducció del 63% del consum associat a la il·luminació en l'edifici del Viver de l'Ajuntament de Badalona que aplega la majoria dels serveis municipals.

Notícia

Presentat el Pla de mobilitat urbana sostenible de Badalona

La Diputació de Barcelona ha redactat el Pla de mobilitat sostenible (PMSU) de Badalona, un document que configura les estratègies de mobilitat sostenible de cada municipi d'acord amb la Llei de mobilitat de Catalunya.

Notícia

Badalona participa a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

L’Ajuntament de Badalona, des de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, s’uneix a aquesta iniciativa co-organitzant durant la propera setmana diverses activitats que tenen com a objectiu promoure un ús més racional i eficient de l’energia i difondre el coneixement de les energies renovables. L‘organització d’aquests actes, compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Article

Badalona explica les actuacions en l'àmbit de medi ambient amb Google Earth

L'Ajuntament de Badalona presenta un informe virtual en el que podreu conèixer quines son les principals actuacions acabades per l’Ambit de Medi Ambient en els darrers 60 dies relacionades amb afectació, esporgues, gestió del verd urbà, etc. sobre la plataforma Google Earth.