Article

Manlleu ha elaborat un Pla d’Acció d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat del municipi

Pluja d'idees per elaborar el Pla. Font: Ajuntament de Manlleu

Aquests darrers mesos l’Ajuntament de Manlleu ha treballat en l’elaboració del Pla d’Acció d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat per el municipi de Manlleu, amb la voluntat de definir un model energètic del municipi baix en carboni i ampliar els àmbits d’aplicació del PAES incorporant especialment els diferents sectors empresarials (indústria, comerç, turisme, pagesia i serveis).

Notícia

Èxit de participació al 1r Dinar de llençats de Manlleu

Més de 175 persones van dinar amb els aliments “espigolats” entre els comerços de Manlleu i es van recaptar més de 440kg d’aliments pel Sarró.

Notícia

La Setmana de l’Energia arriba a Manlleu

Manlleu és un dels més de cent cinquanta municipis catalans adherits a la campanya promoguda per l'ICAEN i la Diputació de Barcelona, entre d'altres.

Notícia

Més de 2.000 peces de roba al 9è mercat d’intercanvi de Manlleu

Unes 300 persones van participar en el 9è intercanvi de roba que es va celebrar divendres i dissabte de la setmana passada a l’Espai Express. 

Article

Intercanvi de coneixements i experiències d'hort i cuina

L'objectiu de l'activitat realitzada a Manlleu era poder fer un intercanvi de coneixement entre les dues parts, hort i cuina, conceptes que van molt lligats a l'hora de treballar la terra i plantar i també a l'hora d'utilitzar els productes a la cuina.

Notícia

Intercanvi de roba usada i complements de primavera a Manlleu

Temps x Temps organitza de nou l’intercanvi de roba usada i complements de primavera. Els dies 27 i 28 de maig tindran lloc els diferents intercanvis que cada any organitza Temps X Temps. Seran 3 sessions diferents; una de roba de nens i nenes de 0 a 6 anys, una de roba de joves i una altra de roba de totes les edats.

Notícia

Bossetes d'olor per recaptar fons pel banc d'aliments de Manlleu

L’escola bressol Els Picarols de Manlleu, l’entitat Maresmon, la cooperativa Sambucus i el centre ocupacional Sant Tomàs elaboren conjuntament i de manera col·laborativa, bossetes d’olor amb plantes aromàtiques al seu interior que, posteriorment, es vendran. 

Notícia

Manlleu destina diversos terrenys públics a produir aliments pel seu banc d'aliments

La superfície total que s’hi ha destinat és de més de 450 m2 i està distribuïda en tres terrenys: dos dins de zones d’horta municipals i un altre al passeig del Ter. 

Notícia

Inici del projecte Horts-Escola a Manlleu

El projecte pretén establir una col·laboració estable entre les escoles i les persones que cultiven parcel·les a qualsevol de les quatre zones d’horta municipal de Manlleu.