Sant Feliu de Llobregat

Notícia

Els habitants de St. Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Molins de Rei ja poden creuar per primera vegada el riu Llobregat a peu o en bicicleta a través d'un pas de nivell. El projecte s'emmarca dins d'una estratègia global de recuperació ambiental i de foment de l'ús social en l'àmbit del riu Llobregat.

Article

Durant les activitats de la Setmana de l'Energia s'ha realitzat una visita comentada a la fotolinera laboral metropolitana de Sant Feliu de Llobregat.

Acte

Visista a l'estació depuradora d'aigües residuals de Sant Feliu de Llobregat

11/03/2017 - 11:00
Depuradora de Sant Feliu de Llobregat
Notícia

En el marc de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat es va celebrar per tercer any consecutiu la Fira Verda, la qual se centra enguany en dos eixos temàtics: agroecologia i economia social.

Notícia

El servei Bicibox, la xarxa pública i gratuïta d'aparcaments per a bicicletes privades que es va posar en marxa a Sant Feliu al febrer de 2012 i que funciona en més d'una quinzena de municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha incrementat el nombre de persones usuàries i de bicicletes estacionades durant el 2015 a la ciutat.

Notícia

La ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, ha lliurat els XIII Premis Ciutat Sostenible que guardona les actuacions dels municipis espanyols en matèria de desenvolupament sostenible.

Notícia

El Catalonia SmartLab és una xarxa de laboratoris urbans per impulsar les ciutats intel·ligents.

 

Notícia

Des de principis de juliol una trentena de persones aturades de la ciutat estan treballant en un nou projecte impulsat per l'Ajuntament i la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona que ha permès utilitzar un terreny en desús qualificat com a ampliació de vial en un hort de 4.200 m2 i que està a tocar del Parc Agrari del Baix Llobregat.